IZVEŠTAJ O GRAĐEVINSKOJ INDUSTRIJI ZA 2020. GODINU
OROOK Izveštaj o industriji prvi je sveobuhvatni izveštaj na tržištu koji donosi transparentnost o ključnim pitanjima u građevinarstvu:
1
Kolike su plate inženjera u domenima projektovanja, izvođenja, upravljanja projektima?
2
Kolike su plate firme spremne da ponude građevinskim, mašinskim i elektroinženjerima?
3
Šta mlađe, a šta iskusnije kolege očekuju od firmi u kojima rade?
4
Kako zaposliti i zadržati visoko produktivne inženjere i drugo stručno osoblje?
PREUZMITE IZVOD IZ IZVEŠTAJA
Neki od dostupnih sadržaja
u okviru dokumenta:
Kome je namenjen ovaj Izveštaj?
Izveštaj o industriji namenjen je svim akterima na tržištu rada u građevinarstvu.
Profesionalci (građevinski, mašinski i elektroinženjeri, arhitekte, projekt menadžeri i ostali zaposleni u građevinarstvu) na ovaj način dobijaju uvid u prakse i planove kompanija u pogledu zapošljavanja, kao i podatke o proseku plata u industriji prema obrazovnom profilu i iskustvu.
Predstavnicima kompanija Izveštaj će približiti potrebe i očekivanja kandidata na tržištu, odgovor industrije na pandemiju, spremnost kompanija da ulažu u marketing i još mnogo toga.
U Izveštaju o industriji naći će se:
Građevinarstvo u brojkama: važne informacije o broju aktivnih gradilišta, kompanija i zaposlenih na tržištu rada, kao i ukupan promet industrije za proteklu godinu;
Detaljni profili ispitanika (profesionalaca i kompanija) i njihovi stavovi, iskutstva i očekivanja u pogledu plata, povišica, uslova, pogodnosti, i drugih aspekta rada;
Podaci o praksama kojima kompanije privlače i zadržavaju najkvalitetnije zaposlene u timu;
Ukrštanje vrednosti i očekivanja profesionalaca i kompanija kada su u pitanju plate i pogodnosti vezane za rad u građevinarstvu.
Preuzmite Izvod iz OROOK Izveštaja o industriji 2020!
U kom svojstvu preuzimate dokument?
Vaš izvod iz OROOK izveštaja o industriji je preuzet.
Da biste preuzeli kompletnu verziju Izveštaja kao profesionalac, potrebno je da završite sve korake registracije profila na OROOK platformi. Otpočnite proces registracije klikom na link.
Da preuzmete kompletan Izveštaj u ime kompanije, obratite nam se na email support@orook.net i odgovorićemo Vam u najkraćem roku.
The OROOK website and platform use cookies to provide the best possible functionality. If you continue your visit, you agree to the use of cookies.
OK, I agree
More details