[ZOOM meetup] Kako graditi digitalnu karijeru? Predavač: OROOK marketing strateg
Šta su to "poslovi budućnosti" i kako da se za njih na vreme i na pravi način pripremite?
21 October, 2020 by
OROOK

Za sve ambiciozne stručnjake koji vole da uče i teže da uvek budu u toku sa tehnološkim inovacijama i trendovima, predavanje koje organizuje ICT Hub Belgrade 22. oktobra prilika je koju ne treba propustiti.

Duška Nikolić, OROOK Digital Marketing Strategist, iskusni je predavač koji će biti Vaš vodič kroz raznovrsne poslovne teme u okviru ovog online događaja. 

Meetup-om će biti pokriveni bitni aspekti rada u savremeno doba, a među glavnim temama predavanja naći će se "poslovi budućnosti", uticaj pandemije COVID-19 na poslovanje, prilike i uslovi za prekvalifikaciju i mnoge druge.


Meetup pod nazivom Kako graditi digitalnu karijeru? realizuje se u sklopu projekta Osnaživanje mladih inovatora, finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. ICT Hub, kao domaćin ovog virtuelnog događaja, odgovoran je za njegovu organizaciju u saradnji sa No Limit Hub partnerom iz Niša.

Učešće na meetup-u je besplatno, a sve što je potrebno da uradite da biste prisustvovali događaju je da popunite kratak upitnik i pridružite se ostalim slušaocima na platformi ZOOM 22.10. u 18h.

Vidimo se!

OROOK
21 October, 2020
Share this post
Archive